מאפינס בננה עם קמח ללא גלוטן של ורד
מאפינס בננה עם קמח ללא גלוטן של ורד
(מבוסס על מתכון של clean and delicious. עם הרבה שינויים של ורד)
רכיבים:
3 בננות בינוניות בשלות מאוד.
כוס ורבע קמח ללא גלוטן.
(או כוס קמח מלא /או כוס ורבע קמח 70%/ כוס ורבע קמח כוסמין לבן)
1 כוס סוכר קוקוס.
3 ביצים L
3 כפות שמן קוקוס נוזלי
1 כף תמצית וניל
1/2 כפית אבקת קינמון
1 כפית אבקת אפייה.
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
מתחילים בלחמם תנור ל 170 מעלות בתכנית טורבו.
בקערה :
למעוך היטב את הבננות עם מזלג.
להוסיף את שאר החומרים ,למעט השוקולד צ'יפס.
לערבב עד שהעיסה אחידה.
לא לערבב יותר מדי.
להוסיף את השוקולד צ'יפס.
לערבב מעט.
לצקת את הבלילה לתבניות המיני מאפינס .
להכניס לתנור ל 20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים וקיסם שננעץ ,יוצא עם פירורים לחים.
*ניתן להקפיא ל 3 חודשים.
מושלם כארוחת ארבע עם כוס תותים ליד.
איך נתייחס:
מכמות זו יוצא 34 מנות פחמימה, אפשר להתייחס גם כ 21 מנות של פחמימה וחלבון יחד ולשלב יחד עם קפה או תה בארוחת 4.
